Notiser

Jubler for lovlig marihuana

Washington legaliserte marihuana denne uka, som første stat i USA, ifølge ABC Nyheter.

En ny politikk er mulig. Dette er kriminalitetsforebyggende!

Tags:

10 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Tar vel en stund før dette kommer til Norge. Kanskje det blir mulig å ta seg en joint på gamlehjemmet.

Solvik_liberal
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: Jubler for lovlig marihuana: http://t.co/32HqqIQw

öyvinds
9 years ago

Cannabis ble også legalisert i Colorado. Fra før var medisinsk bruk av denne veldig sunne planet lovlig i 17 delstater.

Cannabis kurerer kreft. Cannabis hjelper også mot en rekke andre sykdommer. Det er helt hårreisende at medisinsk bruk av denne planten er ulovlig i nisselandet Norge.

Anonym
Anonym
9 years ago

Det er ikke noe særlig ålreit å ha sånne konspirasjonsfolk som deg med på lasset i bevegelsen for legalisering Øyvind. Du gir oss et dårlig rykte. Og hvorfor har du «rømt» til Sverige? De har jo en ennå verre narkotikalovgivning enn Norge.

Anonym
Anonym
9 years ago

At «cannabis kurer kreft» er forøvrig den mest latterlige konspirasjonsteorien som er popularisert i de siste årene. Cannabis motvirker bivirkningene av cellegift, det kurerer ikke kreft.

öyvinds
9 years ago

dakar liten anonym, hvordan fikk du for deg at jeg er «konspirasjonsfolk»? Og hvordan har du fått for deg at forskning er «konspirasjonsteori»? og hvorfor tør du ikke stå for tøvet ditt med fullt navn?

Anonym
Anonym
9 years ago

Hersketeknikkene dine biter ikke på meg. Jeg er prinsippiellt tilhenger av anonymitet og er stolt av at jeg ikke fremstår med fullt navn. Det fremgår av nettsidene dine at du abonnerer på 9/11-konspirasjonsteorier, og et enkelt nettsøk får fram litt av hvert av all mulig annen galskap. Har en høyere universitetsgrad, og vet veldig mye om hva forskning er og ikke er. Kan ikke annet enn å le av folk som tror på konspirasjonsteorier. Men problemet er jo at det ikke lenger er noe å le av at folk ikke evner å kjenne igjen seriøse akademikere, i lys av galskapen… Read more »

Anonym
Anonym
9 years ago

Hvis du mener du kan dokumentere at cannabis kurerer kreft, utfordrer jeg deg til å lenke til den aktuelle forskningen her, så kan man vurdere seriøsiteten.

Mye rart på nettsidene dine forresten.. Chemtrails, vaksinekonspirasjoner, hele standardrepertoaret.

Anonym
Anonym
9 years ago

Jeg vil forøvrig si at jeg forsvarer din rett til å tro på sånne ting, er sterkt tilhenger av ytringsfrihet og tankefrihet, men jeg har også rett til å si at jeg mener det er useriøst og ikke forskningsbasert.

anonym FOR medisinsk legalisering
anonym FOR medisinsk legalisering
9 years ago

Jeg vil gjerne si til alle som mener at cannabis ikke kan kurere og hjelpe mot kreft: http://canadianawareness.org/2012/08/tommy-chong-cured-his-cancer-with-hemp-oil/

sikter da til herr.anonym MOT «konspirasjonsteorier»

Fra arkivet