Notiser

Krever regelendring etter at jobbytte førte til utvisning

–Det er hundrevis av stillinger, bare her på Nord-Jæren som står ledige, også sender vi altså kvalifisert arbeidskraft ut. Det er ikke til å tro, sier Hallgeir Langeland, stortingsrepresentant for SV, til TV2.

Kjære Hallgeir Langeland, gjør noe med det! Alliansen din har flertallet på Stortinget og de rødgrønne partiene utgjør regjeringen!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solvik_liberal
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: Krever regelendring etter at jobbytte førte til utvisning:
http://t.co/XZWA76qF

Hallgeir Langeland
Hallgeir Langeland
9 years ago

Nei venter på at Venstre skal endre dette sammen med FrP:-) Vi har AP dere får FrP. V, KrF og SV mener det samme i disse sakene. Og jeg mener altså at regjeringens politikk et molbo. Det tror jeg du er enig i. SV-Hallgeir

Andy
Andy
9 years ago

Det som er «molbo» er stortingsrepresentant Langeland som fortsatt ikke har lært seg av med å involvere seg i enkeltsaker. Og spesielt i media. Jada, jada. Det er godt mulig at det er synd på denne mannen, og at regelverket bør endres. Men da får Langeland ta den kampen der den kan og skal føres, nemlig i generelle vendinger i de politiske fora han virker i. Hans parti sitter i regjering. Han *kan* gjøre noe med det. Hvis han vil! Men det han tydeligvis *egentlig* vil er utelukkende å karre til seg gratis PR ved å protestere høylytt i media,… Read more »

Fra arkivet