Ukategorisert

Nordmenn tror på julenissen

Eniro Norge melder at julenissen er mest ettersøkt av nordmenn i desember. Både små og store søker telefonnummer og adressen til mannen i rødt.

Det er ganske fantastisk at mange tror på julenissen. Ja, de aller yngste er unnskyldt; de vet ikke bedre og blir fortalt skrønehistorier. Eldre barn, ungdommer og voksne bør ikke tro på fantasifiguren julenissen. De bør vite bedre!

Norge har aldri brukt mer skattefinansierte penger på kunnskap enn vi gjør akkurat nå. Det er en voldsom satsing på barnehager, skolefritidsordning og grunnskole. Skribenten glemmer med vilje videregående skole og høyere utdanning. Til tross for enorm satsing er det altså mange som bruker ressurser på å søke opp julenissen. Utrolig, men sant. Nisselandet Norge!

Pressemeldingen fra Eniro Norge:
«Gledelig nyhet til en av desembers mest omtalte personligheter. Troen på julenissen lever i beste velgående i Norge. Gjennom hele året får 1880 Gule Sider henvendelser fra store og små som søker både telefonnummer og adressen til mannen i rødt. Og gleden er stor når de får oppgitt begge deler…

Det er stor aldersvariasjon på de som søker kontaktinformasjon til julenissen, og selv om noen gjør det på spøk, er flertallet i fullt alvor.

–Noen av samtalene vi mottar er fra folk som skal være morsomme. Likevel er det mange barn som ringer oss for å få vite adressen, slik at de kan sende ønskelisten sin. Barna blir overhodet ikke overrasket når de får valget mellom å ringe han selv eller å bli satt over, mens de voksne kan bli ganske paffe, sier Renate Morken, presseansvarlig i Eniro, selskapet bak 1880 Gule Sider.

Julenissen er mest ettersøkt av nordmenn i desember, men 1880 opplever at julenissens tilholdssted er interessant gjennom hele året.

–Mange begynner å etterlyse nissen allerede i januar. Muligens ønsker noen å ta et oppgjør med han grunnet misnøye med presangene? Den jevne pågangen tyder hvertfall på at Julenissen er en populær herremann gjennom hele året, og at han ikke blir glemt selv om værmeldingen viser sol og høye temperaturer, sier Morken.»

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer