Ukategorisert

Bevegelse i nulltoleransepartiet

Det er bra at tillitsmenn i Høyre og Unge Høyre beveger seg i riktig retning i narkotikaspørsmålet. Høyres nulltoleranse har vært et ekstremt dårlig standpunkt!

Bergen Unge Høyre ønsker å legalisere cannabis, omtrent som det Unge Venstre og FpU allerede har vedtatt.

–Vi mener at dette er den beste måten å redusere bruken og moderere skadeomfanget på. Det er åpenbart at den gjeldende narkotikapolitikken ikke har virket, sier Madeleine Tennebekk, leder i Bergen Unge Høyre, til BT.no.

Felles for mange av dem som vil legalisere cannabis, er et ønske om reguleringer slik som Norge blant annet regulerer omsetning av alkohol. For typiske politikere er alkoholloven så vellykket, at få vil gjøre dramatiske endringer i lovverket.

Politikken som «fungerer» på alkohol bør også være tilfredsstillende på narkotika.

Mest lest

Arrangementer