Ukategorisert

Slike oppslag hører hjemme i Nord-Korea

Regimet i Nord-Korea hadde muligens vært stolt av slike oppslag. I Norge gjør det vondt at politikerne ønsker å regulere åpningstider hos de såkalte kebabsjappene.

Vann på mølla for nattmatforbudet, skriver rb.no. Over fire år etter innføringen er både politi og natteravner strålende fornøyd med virkningen av nattmatforbudet. Det kan bli viktige innspill for kommunestyret den dagen de igjen skal behandle forskriften, ifølge ingressen i oppslaget.

Da kommunestyret stemte for kebabforbudet for fire år siden, var Venstre det eneste partiet som stemte mot. Og ja; Liberaleren har tidligere skrevet om Lillestrøm-forbudet.

Det er helt vilt at kun et lite mindretall var imot da flertallet bestemte at kebabsjappene på Lillestrøm skulle stenge klokken 02:00. Et sånt forbudsforslag burde aldri blitt vedtatt. Et kommunestyre skal jo ikke bestå av nesten bare formyndere!

Debattene om nattmat i norske byer er formynderi av verste sort. Både aktører og kunder bør kunne inngå frivillige avtaler om mat uten noen former for restriksjoner. Dersom det er borgere som oppfører som seg skrullinger om natta, må politiet gjøre jobben og ta de det gjelder.

Mest lest

Arrangementer