Ukategorisert

FrP tar Helga Pedersen på alvor

Fremmet forslag i Stortinget om det samme som AP-nestlederen har frontet i mediene, blant annet på Politisk.no.

Helga Pedersen har ytret ønske om at Vinmonopolet i fremtiden skal være åpent på nyttårsaften, påskeaften, pinseaften og julaften. Hva gjør FrP-representantene Solveig Horne, Kari Kjønaas Kjos, Ib Thomsen og Øyvind Korsberg? Jo fremmer forslag i Stortinget helt i tråd med ønskene fra AP-toppen.

Hele FrP-forslaget med bakgrunn og vurdering er publisert på Stortinget.no.

Både utspillet fra AP-nestlederen og FrP-forslaget er ikke spesielt tungt. I det politiske spillet er dette en parentes, men utvidet åpningstid på Vinmonopolet kan være et signal om å fornye Norge, fjerne uforståelige regler og reguleringer.

Debatten om Vinmonopolet i det norske samfunnet er mye mer interessant. Polet bør dø og omsetning av alkohol er ikke en oppgave for staten.

Tags:

Mest lest

Arrangementer