Ukategorisert

Gi oss flere slike politikere

Staten blir fortsatt altfor stor og du må betale mye av det du tjener i skatter og avgifter, men Sveinung Rotevatn ønsker et annerledes – et bedre samfunn.

Det er Anita Nyholt som har publisert innslaget på YouTube.

Unge Venstre-lederen sier omtrent dette i innslaget:
«Det er veldig vanskelig for mange politikere å si at du er for avkriminalisering, for det er stemplende, fordi da tenker folk at du er for fri flyt av det ene og det andre – og vil alle vondt. Selv om en ikke mener det, men prinsippet bak, og kanskje egentlig ville stått for det om en kunne.

Grunnen til at man bør gjøre det er ikke bare prinsipiell, men for å snu hele tankegangen, ikke litt og litt, men ganske brått. Det å kriminalisere noe er dessverre en politisk ansvarsfraskrivelse, fordi da er det ikke politikerne som blir stilt til veggs hvis noe ikke fungerer, i samme grad som ellers. Da er det forbudt det du gjør og det er en politisak. Og da er det ikke samme press på politikerne til å komme med et godt helsetilbud.»

Debatten ble avholdt på Sandvika videregående skole, 22. november 2012. I panelet satt Sveinung Rotevatn, Thomas Breen, Ole Røgeberg og Arild Knutsen. Debatten ble arrangert av Bærum AUF.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer