Ukategorisert

Leserkommentar fra Facebook.com

Da Liberaleren la ut saken fra Altaposten.no på vår Facebook-side ble saken kommentert av én leser.

Kommentaren er så flott og ærlig med flere veldig gode poeng, at vi publiserer den her. Utgangspunktet for leserkommentaren er at «reddisbjørnen.no» mottar kroner 412 460 fra grasrotandelen.

«Norge er overfylt av organisasjoner som kun eksisterer pga støtten de får fra det offentlige, enten det er grasrotandel eller direkte statsstøtte eller annet. De fleste er usynlige for alle utenfor. Noen som ville savnet noen av disse hvis pengestrømmene hadde stoppet? Neppe, bortsett fra de som mottar honorar i organisasjonene. På tide å avvikle denne “ta fra de ærlige, gi til luringene”-politikken, så får vi en gevinst med mindre administrasjon og kontroll på kjøpet. Lurer forresten på hvilken gruppe Giske identifiserer seg med, de ærlige eller luringene?»

Etter at Altaposten publiserte artikkelen har stortingsrepresentant Kåre Simensen (Ap) kommet med følgende kommentar på sosiale medier.

–Tror nok det kan være på tide å vurdere reglene for hvordan grasrotmidlene skal tildeles.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
    Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Antirasistisk Senter trivialiserer fascismenAntirasistisk Senter trivialiserer fascismen
    Antirasistisk Senter bidrar til å senke sensitiviteten til fremmedfiendtlige og autoritære tanker.