Ukategorisert

Velvalgte ord fra Kristian Norheim

FrP får oppslag i dag om at programkomiteen ønsker en liberal alkoholpolitikk. At FrP ønsker å liberalisere alkoholpolitikken er gammelt nytt, men partiet kunne vært flinkere til å fronte en liberal alkoholpolitikk i Stortinget.

En mye mer liberal alkoholpolitikk virker utenkelig i dag. Skal det skje i neste periode må de tøffe vinne frem i Høyre, FrP må stå fast på prinsippene i nasjonalforsamlingen og KrF må få redusert innflytelse – aller helst ut av Stortinget. I tillegg må de rødgrønne miste flertallet.

Gi oss gjerne alkoholpolitikk som en valgkampsak, ettersom det har vært mange debatter og mye støy om skjenketider i inneværende periode.

En liberal alkoholpolitikk er god alkoholpolitikk, og politikken blir aldri for liberal!

Etter at NRK hadde oppslag i dag, skrev stortingskandidat Kristian Norheim et innlegg på egen Facebook-vegg:

–Gode liberale FrP- saker. Dessverre er det mange som ikke klarer å omgås alkohol med måte, men det er mange flere som klarer det, og systemet bør ikke innrettes etter unntakene. Så er det viktig at vi prioriterer en god rusomsorg for de som faller utenfor. Men det rokker ikke ved det prinsippet at voksne folk bør behandles som voksne folk og ikke overstyres av staten. Flatfylla er ikke et resultat av en liberal alkoholpolitikk, men en illiberal alkoholpolitikk.

Norheim la forresten til etter en kort ordveksling:

–Jeg skal ihvertfall gjøre mitt for å holde fanen høyt. Det er en lovnad.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer