Ukategorisert

Hilser hjem

FrP ønsker å bruke skattefinansierte penger på sykkelrittet «Arctic Race of Norway». Nok et eksempel på at alle politikerne bruker skattefinansierte penger på å kjøpe velgere/oppslutning.

Øyvind Korsberg har sendt inn dette spørsmålet til onsdagens spørretime på Stortinget:
«Sykkelrittet Arctic Race of Norway søkte i fjor Kulturdepartementet om statstilskudd, men fikk avslag. Sykkelrittet vil ha meget positiv betydning for næringslivet og reiselivet i regionen, som det var for Rally Norway da de fikk statsgaranti på 23,5 mill. kroner. Et eventuelt OL i Norge vil ha behov for statsgaranti på titalls milliarder kroner. Ser statsråden noen mulighet til å imøtekomme Arctic Race of Norway sitt behov for statlig støtte i form av statsgaranti, all den tid Rally Norway fikk statsgaranti?»

Grenser for politikk! I denne saken er det faktisk den rødgrønne regjeringen som setter en klar grense!

Øyvind Korsberg representerer Troms FrP på tinget.

Mest lest

Arrangementer