Ukategorisert

Høyre bør alltid være uenig med Toppe!

Formynderen over alle formynderne, Kjersti Toppe (SP), mener Høyre er en trussel mot folkehelsa, ifølge Dagsavisen.

Hun viser til en rekke Høyre-standpunkt, standpunkt som faktisk sørger for at det fortsatt er liberalister i Høyre; nei til gratis frukt og grønt i skolen, skolemat, en times fysisk aktivitet daglig i skolen, 18-årsgrense i solarium og regulering av reklame rettet mot barn og unge.

Et Google-søk med teksten «Kjersti Toppe vil forby» får blant annet opp disse resultatene: Å la barn spille på fotballag i ung alder, vinspalter i avisene, OPS-skoler, solarium og angrepiller i butikk. Når Kjersti Toppe er uenig med Høyre, er det veldig bra for Erna Solberg & co.

Norge trenger ikke flere formyndere i Kjersti Toppes kaliber.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer