Ukategorisert

Vurderer nattmatforbud

Det er tragisk at flere kommuner vurderer å innføre forbud mot salg av mat på natten.

Liberaleren har flere ganger skrevet om Lillestrøm-forbudet. Nå vurderer Hammerfest-ordføreren, en veldig populær ordfører, det samme virkemidlet i Hammerfest.

–Serveringsbevillingene er allerede tildelt. I dag ser jeg ikke behovet for å hastebehandle saken, men et kan bli aktuelt å innføre et sånt forbud når politikerne skal behandle bevillingene neste gang, sier Alf E. Jakobsen til Finnmark Dagblad.

Når Hammerfest-ordføreren vurderer virkemidlet, gjør trolig mange andre kommunepolitikere det samme. I bevillingspolitikken er Hammerfest kommune nokså liberal. I Hammerfest mener politiet at det er få voldssaker knyttet til utestedene.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer