Ukategorisert

AUF-lag vil ha ny narkotikapolitikk!

Kampen for ny ruspolitikk gir resultat. Nå vil til og med Bergen AUF liberalisere deler av narkotikapolitikken.

–Dagens ruspolitikk er feilslått. Når Norge og Bergen ligger på Europa-toppen i overdosedødsfall, og når den narkotikapolitikken vi har nå ikke fungerer, må vi prøve noe nytt. Vi ser for oss et statlig monopol på utsalg á la Vinmonopolet. Vi ønsker en ny retning i ruspolitikken, og ser for oss at dette kan være veien, sier Øystein Hassel til BA.no, som innrømmer at det var uenighet også innad i organisasjonen.

Øystein Hassel er leder i Bergen AUF.

Liberaleren vil gå enda lengre, men det er ikke et sentralt poeng. Liberalister har i mange år krevd en ny narkotikapolitikk og det er ekstremt herlig at både AUF-lag, Unge Venstre, FpU og deler av Unge Høyre nå ønsker det samme. Folkens; vi er på rett vei!

Tags:

Mest lest

Arrangementer