Ukategorisert

Ei utrolig setning fra Senterpartiets programkomité

Partiet har altså vært en del av regjeringen i snart to perioder!

I dag har programkomiteen i Senterpartiet presentert sitt endelige forslag for neste periode. Nå blir det debatt i partiet om utkastet før den endelige behandlingen på landsmøtet i begynnelsen av april.

Det er et gørrkjedelig programforslag. Omtrent like kjedelig som den rødgrønne regjeringen, men noen få godbiter er det i programforslaget for liberalistiske nerder.

Programkomiteen skriver blant annet dette under kapitelet skatter og avgifter:
«Senterpartiet mener skatte- og avgiftssystemet skal være enkelt og stabilt over tid».

Vel; skatte- og avgiftsnivået er stabilt høyt i Norge. Det skal Senterpartiet ha en del av æren for, men skatte- og avgiftssystemet i Norge er ikke spesielt enkelt. Dersom partiet virkelig ønsker et enkelt eller enklere system, burde partiets politikere fokusert på dette. Senterpartiet har hatt mange muligheter til å forenkle skattesystemet betydelig, uten at partiet har benyttet kjempemulighetene de siste syv årene.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer