Ukategorisert

Bommer gang etter gang

Politikere har en nullvisjon når det gjelder antall drepte i trafikken. Ja da, det ble helbom også i 2012.

Det var 148 personer som mistet livet på veiene i 2012. Selv om det er mange mennesker, er det betydelig nedgang i antall drepte sammenlignet med for eksempel 1970. Det er likevel langt fra en nullvisjon til 148.

Møte- og singleulykkene – i hovedsak utforkjøringer – utgjorde hele 73 prosent av dødsulykkene i 2012., melder Stastisk sentralbyrå.

Under artikkelen En meningsløs nullvisjon, publisert 15. mai 2012, kommenterte signaturen Pål Askeladd om hvorfor det er viktig med en nullvisjon, mens Liberalerens redaktør kaller dødstallene en fallitterklæring. Ja, tallene fra 2012 viser nok en gang at politikerne holder velgerne for narr.

Hvorfor ikke si det slik det er; trafikk kan være farlig og noen kommer til å dø?

Mest lest

Arrangementer