Ukategorisert

Mer demokrati og mer åpenhet?

Advokat Jon Wessel-Aas har skapt en god og nødvendig debatt på egen Facebook-vegg.

Wessel-Aas påpeker på en flott måte hvor illiberal arbeiderpartipolitikere kan være.

Det er Libe Rieber-Mohn og Rina Mariann Hansen som foreslår å endre politivedtekter, vedtekter med forslag som er publisert på nettstedet til Oslo kommune.

–Libe Rieber-Mohn (Ap) og Rina Mariann Hansen (Ap) foreslår en endring av politivedtektene (§ 2-2) som vil gjøre det forbudt for oss å stå utenfor rådhuset i Oslo og synge en sang om hvorfor deres forslag er i strid med vår ytringsfrihet.. Ja, da, «mer demokrati, mer åpenhet», skriver Jon Wessel-Aas i en kommentar på Facebook.com.

Nå er tanken bak forslaget helt sikkert ikke å ramme det politikerne kan kalle for gode nordmenn, men alle reguleringer kan misbrukes, Forslaget til Libe Rieber-Mohn og Rina Mariann Hansen kan gi en hovedstad med mindre demokrati og mindre åpenhet, stikk i strid med det Arbeiderpartiet har lovet de siste årene.

Politivedtekter er for alvorlig til at politikerne skal leke med vedtektene!

Mest lest

Arrangementer