Ukategorisert

Urettferdig!

Vinner du hundre millioner kroner, et tenkt beløp, på fredagens trekning i Euro Jackpot, slipper du å skatte av utbetalingen. Vinner du det samme hos for eksempel Betsson.com, må du betale skatt!

Urettferdig ja, men den norske spillpolitikken er urettferdighet satt i system.

Norsk Tipping og staten begrunner forskjellsbehandlingen med at det statlige selskapet har konsesjon for å tilby spill i Norge. Betsson.com og andre nettselskap har ikke fått innvilget tillatelser. Dermed skal skattekravet visstnok være legitimt.

Det er heldigvis noen som reagerer på urimelig forskjellsbehandling. En 22-åring som vant 92 millioner kroner hos Betsson.com i september 2011, har klaget skattevedtaket inn for overligningsnemnden. Han har betalt 28 prosent av gevinsten i skatt, men krever nå beløpet tilbakebetalt, skriver BT.no.

Vi heier på 22-åringen!

Mest lest

Arrangementer