Ukategorisert

Dette er politikk!

Tilhengerne av oljeboring ved Lofoten gjør kun det alle forventer de skal gjøre. Dette er en del av den politiske prosessen.

Partiene holder nå på med programarbeidet, program som skal gjelde i neste valgperiode fra 2013 – 2017. I dag kom nyheten om at et stort flertall i Arbeiderpartiets programkomité går inn for å konsekvensutrede havområder utenfor Lofoten.

At tilhengerne bruker programprosessen til politisk arbeid, kan ikke komme overraskende på noen. Flere burde brukt programprosessene i partiene like aktivt som tilhengerne av en oljesmurt økonomi gjør. Dette er politikk, på godt og vondt.

Liberaleren er ikke en stor forsvarer av oljeutvinning. Vi ønsker å slanke staten, men det blir en umulig oppgave når politikerne får ekstreme skatteinntekter fra oljeindustrien. Enorme inntekter til staten betyr enormt forbruk!

Mest lest

Arrangementer