Notiser

Liberalisme skytes ned i Venstres fylkeslag

Som kjent fra Vårt Land nylig, har liberalistiske saker fått gjennomslag i Venstres programkomite. Men hvor lenge var Adam i Paradis? Når fylkeslagene i Venstre i disse dager har årsmøter skytes liberalistiske saker ned. F.eks i Rogaland Venstre denne helgen.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Thor Bjarne Bore
Thor Bjarne Bore
9 years ago

I mange saker er det viktigere å være sosialliberal enn liberalistisk, i den grad slike merkelapper har noen betydning lenger

Roger G.
Roger G.
9 years ago

Hvorvidt liberalismen har lidd et nederlag ved at man går imot surrogati kan nok i høyeste grad diskuteres. Kanskje vil avkommene se annerledes på dette enn deres «uekte foreldre». Og hvorfor skal vi andre være med å betale for det?

Fra arkivet