Ukategorisert

Advarer vinnerne

Norske politikere misliker spill på internett svært sterkt, så mye at etablerte selskap i Europa ikke får konsesjon i Norge.

Men; Norsk Tipping derimot får relativt gode vilkår og selskapet planlegger nå betydelig utvidelse av nettilbudene. Norsk Tipping er et statlig selskap med monopol i Norge.

Liberaleren har i dag sett en utbetalingsmail fra Expekt.com. I e-posten oppmuntrer selskapet til ansvarlig spill. Ettersom e-postmottakeren blir oppmuntret til ikke offentliggjøring av innholdet i e-posten, har vi redigert innholdet kraftig. Men vi publiserer deler av e-posten for å vise at andre enn Norsk Tipping oppmuntrer til ansvarlig spill.

Deler av e-posten:
«Som mange andre aktiviteter så er spilling harmløst i moderasjon og når det gjøres kun av underholdningsårsaker. Om du føler at du holder på å miste kontrollen over spillingen din, så anbefaler vi at du besøker våre Ansvarlig Spill sider som er tilgjengelig på hjemmesidene. Expekt.com tillater ingen personer under 18 år å benytte seg av våre spilletilbud.»

Mest lest

Arrangementer