Ukategorisert

Perspektivmeldingen 2013

Denne bør gi liberalister økt selvtillit; rett og slett fordi meldingen viser det vi allerede vet – vi har rett!

Informasjon om Perspektivmeldingen 2013, på Regjeringen.no.

For å gjøre meldingen om til noen få nøkkelsetninger, er det at Norge blir underfinansiert med økt levealder og at oljeeventyret en eller annen gang tar slutt. Eller beskrevet på en litt annen måte; velferdsstaten er ikke bærekraftig på sikt. Til tross for slike åpenbaringer fortsetter politikerne fra samtlige parti på Stortinget, en politikk med større stat og voldsom avhengighet av petroleumsvirksomhet. Dette henger ikke på greip og Perspektivmeldingen 2013 gir dekning for påstanden.

De fleste vil påpeke at nordmenn må jobbe mer for å klare utfordringen som ligger foran oss. Det er et godt poeng, men skal politikerne klare å stimulere til økt arbeid må det å jobbe gi økonomisk gevinst. Skatte- og avgiftspolitikken bestemmer mye av gevinsten!

Tags:

Mest lest

Arrangementer