Ukategorisert

Liberalister tapte

Rogaland FrP ønsker å videreføre ordningen med førstegangstjeneste.

Det var FpU som fremmet en resolusjon om at den obligatoriske førstegangstjenesten blir avskaffet til fordel for motiverte, dyktige og godt skolerte soldater. Resolusjonen ble avsluttet med et ønske om at programkomiteen fjerner tvungen førstegangstjeneste fra partiprogrammet.

Da voteringen var ferdig, viste det seg at forslaget falt med 55 mot 37 stemmer. Det betyr at et flertall i Rogaland FrP ønsker å videreføre en meningsløs ordning, en ordning som knapt nok er verdt papiret den er skrevet på fordi siviltjenesten allerede er opphevet. Det er fullstendig håpløst av de såkalte «voksne» i FrP.

Det positive er at synet på førstegangstjenesten har aldri vært så negativt som akkurat nå i FrP. Flere og flere skjønner at slaveri er motbydelig!

Det kommer til å bli debatt om førstegangstjenesten, eller verneplikten om du vil, på FrP-landsmøtet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer