Ukategorisert

Bør avvikle alle reguleringene

Politikerne bør ikke bestemme åpningstider hos private aktører. Vil en eier ha åpent og eieren har inngått frivillige avtaler med ansatte, bør bedriften kunne holde åpent uansett hva politikerne og markedet måtte mene.

Det blir gjort et stort poeng av at Arbeiderpartiets programkomité vurderer å liberalisere egen politikk på åpningstider. Dersom dette skjer, kan den ufyselige «Brustad-bua» bli stengt for godt. Men; vi som kjenner Arbeiderpartiet godt, vet at det vil komme nye reguleringer som skal erstatte de gamle. Arbeiderpartiet er ikke et frihetsparti!

Les Ap åpner for større søndagsbutikker i portalen til TV2.

At partiene bruker programprosessene til å fornye egen politikk, er helt naturlig. Det skulle bare mangle at Arbeiderpartiet ønsker å forbedre partiprogrammet på dette området. Dersom Ap liberaliserer egen politikk, blir det rom for Høyre, FrP og Venstre til å forflytte politikken ytterligere og det rommet bør partiene benytte.

Mest lest

Arrangementer