Notiser

Vampus: Fullt og helt

ikke stykkevis og delt, kunne hun lagt til. Hun skriver om hvorfor hun forsøker seg på 07.plassen på Oslo Høyres stortingsvalgliste ikveld. Vampus er innstilt på 10.plass.

Tags:

,
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Pål
9 years ago

Hvis Vampus ikke lenger har noen fascinasjon for Liberaleren og har forlatt sine røtter, fatter jeg ikke hvorfor hun stadig skal få gratisreklame av dere. Jeg synes ikke lenger Vampus er liberal eller opprørsk i ordets rette forstand. Hun er blitt mer og mer reaksjonær og sutrete, og representerer nå mer det som er negativt ved Høyre-konservatisme enn idealistisk liberalisme. Det er i hvert fall mitt inntrykk. For meg innebærer det å være liberalist å være tolerant, humanistisk og prinsippiell i forhold til borgerrettigheter. Og gjerne litt opprørsk for å forsvare dette, slik hun var når hun røyket hasj på… Read more »

Fra arkivet