Notiser

Vampus: Fullt og helt

ikke stykkevis og delt, kunne hun lagt til. Hun skriver om hvorfor hun forsøker seg på 07.plassen på Oslo Høyres stortingsvalgliste ikveld. Vampus er innstilt på 10.plass.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

,
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Pål
8 years ago

Hvis Vampus ikke lenger har noen fascinasjon for Liberaleren og har forlatt sine røtter, fatter jeg ikke hvorfor hun stadig skal få gratisreklame av dere. Jeg synes ikke lenger Vampus er liberal eller opprørsk i ordets rette forstand. Hun er blitt mer og mer reaksjonær og sutrete, og representerer nå mer det som er negativt ved Høyre-konservatisme enn idealistisk liberalisme. Det er i hvert fall mitt inntrykk. For meg innebærer det å være liberalist å være tolerant, humanistisk og prinsippiell i forhold til borgerrettigheter. Og gjerne litt opprørsk for å forsvare dette, slik hun var når hun røyket hasj på… Read more »

Mest lest

Fra arkivet

 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Frihandel er alfa omegaFrihandel er alfa omega
  Handelskrig skaper kun usikkerhet, mistillit og tapere.
 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
  Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Åpent sår i 25 årÅpent sår i 25 år
  Blitz-miljøet er en demokratisk vits.