Notiser

Vampus på vei til Stortinget

Heidi Nordby Lunde, blogeren Vampus og liberalistenes førstedame, ble ikveld nominert på 7.plass på Oslo Høyres stortingsvalgliste ved høstens valg. Efter stemmelikhet i 1.valgomgang vant Vampus med 99 mot 97 stemmer som ble avgitt for Astrid Nøkleby Heiberg. Gratulerer, Vampus!

Tags:

,
8 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Johan Bringedal
Johan Bringedal
9 years ago

Strengt tatt er ikke Vampus liberalistisk. Særlig ikke når det kommer til kjønnsmessige perspektiver.

JonNoruegues
9 years ago

RT @liberaleren: Ny artikkel: Vampus på vei til Stortinget: Heidi Nordby Lunde, blogeren Vampus og liberalistenes førstedame, b… http …

Pål
Pål
9 years ago

Det jeg har sansen for når det gjelder liberalister er mennesker som er tolerante, opptatt av humanisme og borgerrettigheter, og personlig frihet.

Nordby Lunde var en gang opprørsk: hun var med i kvinner for porno og røyket hasj på TV.

I dag fremstår hun som Høyre-konservativ, litt småsur og gneldrete, og ikke særlig tolerant. Flere av innleggene hennes er direkte illiberale slik jeg oppfatter det.

Jeg synes derfor Liberaleren burde slutte å være så opptatt av henne. Bare fordi hun en gang var med i FRIdemokratene behøver det ikke bety at hun er liberal lenger.

Larz
Larz
9 years ago

Liberal eller ikke, i større eller mindre grad, men vi snakker tross alt om Oslo Høire. Og i den settingen har jeg inntrykk av at HNL definitivt representerer noe positivt. Vurderer faktisk å stemme til høsten!

Pål
Pål
9 years ago

Synes hun er sutrete, konservativ og reaksjonær. Alt annet enn sympatisk og liberal. Å være liberal er ofte det motsatte av å være konservativ. Synes hun er nesten like irriterende som kulturministeren.

Stem heller Venstre og kumuler kandidater fra Unge Venstre om mulig.

alf
alf
9 years ago

bare lest bloggen til vampus og der virker hun ganske skarp, tror både høyre og stortinget kan ha godt av henne.

Anonym
Anonym
9 years ago

Her nevner ikke Heidi Nordy Lunde legalisering med et ord når hun blir spurt om situasjonen i Oslo sentrum: http://www.osloby.no/nyheter/krim/Politikerne-er-bekymret-over-barns-oppvekstmiljo-i-Oslo-7170099.html

Tydelig at hun enten frykter partipisken, eller har blitt mer verdikonservativ og reaksjonær enn liberal. Skuffende!

Anonym
Anonym
9 years ago

Vampus «Mer aktivt og synlig politi er helt sentralt, i tillegg til å se på straffereaksjonene for gjengangerkriminelle. Vi kan ikke bare fokusere på å ta såkalte bakmenn, men også ta fotsoldatene.»

Liberal? Hun vil ha mer politi og øke straffene for vanskeligstilte som vikler seg inn i narkotikaomsetning. Dette er det motsatte av alt Liberaleren står for. Jeg synes virkelig dere burde slutte å tilbe denne dama, hun er blitt illiberal, reaksjonær og autoritær.

Fra arkivet