Ukategorisert

Hoksrud tar fatt på vannscootersaken

Spørsmål om vannscooterproblematikken i onsdagens spørretime. Det er Bård Hoksrud (FrP) som tar tak i galskapen.

Spørretimespørsmålet som er sendt inn:
«Riksadvokaten har instruert landets politidistrikter om å slå hardt ned på kjøring med vannscooter. Dette skjer selv om ESA skriftlig i brev 3. oktober 2012 ga beskjed til Miljøverndepartementet om at straffeforfølgningen av norske vannscooterførere er uhørt og må stoppes. Den første som ble dømt for vannscooterkjøring i sommer må gjennomføre ankesak i Agder lagmannsrett 5. mars, til tross for at ESA er krystallklare på at føreren ikke har gjort noe ulovlig. Hvor lenge mener statsråden at norske myndigheter skal fortsette å håndheve et regelverk i strid med uttalelsen fra ESA?»

Tags:

Mest lest

Arrangementer