Ukategorisert

Kjersti Toppe er «rabiat»!

Hennes unnskyldning er at mange politikere er som henne. Det er kun nyanser som skiller de som ønsker slaveri fra hverandre.

Liberaleren har vært klinkende klar fra dag én, fra den første artikkelen kom på trykk på dette nettstedet. Redaksjonen ønsker verneplikten på skraphaugen. Vi har aldri skilt mellom militær førstegangstjeneste, siviltjeneste eller tjeneste i Sivilforsvaret, for å nevne tre av de kjente ordningene. Vinklingen på militær førstegangstjeneste de siste årene, kommer av at siviltjenesten har stått svakere og svakere hos en del politikere. Nå er denne tjenesten avviklet. I praksis kan alle nå nekte militær førstegangstjeneste og dermed store deler av det som blir definert som verneplikt, uten at det får konsekvenser; en liten hvit løgn er alt nekterne trenger.

Kjersti Toppe, senterpartipolitikeren som er blant de absolutt verste formynderne på Stortinget, ønsker en ny definisjon på verneplikten. Hun vil at unge kvinner og unge menn også skal kunne bli tvunget til å avtjene verneplikt i helse- og sosialsektoren. Hun kaller det samfunnstjeneste, men navnevalget på ordningen betyr egentlig lite. Hun ønsker å utvide grunnlaget for antall slaver og hun ønsker slaveri på nye områder.

Mange av liberalistene som leser oppslaget på Aftenposten.no kan bli sinte på Toppe, men hun fortjener ikke ny sinne. Hun forsvarer det gode gamle slaveriet som verneplikten er, men ønsker den innført på nye områder for staten. En grusom tanke ja, men mange politikere har grusomme tanker og ideer.

La oss avslutte med en liten trøst; lite tyder på at Toppe får vedtatt mer slaveri. Forslaget har blitt fremmet før og vil helt sikkert bli fremmet igjen, uten at det får store konsekvenser for norske ungdommer.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer