Ukategorisert

Tips til FpUs forbudskampanje!

Ikke overraskende at slike bilder er ulovlig i Norge, men det gir redusert ytringsfrihet at alkoholloven er så streng som den er.

Bodø kommune reagerte da de oppdaget bildene som skjenkeplassen «G» hadde på sin Facebook-side. AN.no viser bildene som bryter alkoholloven.

Denne gangen var det kommunen, Bodø kommune som har innvilget skjenkebevilling, som reagerte på bilder, men vanligvis er det Helsedirektoratet som slår hardt ned på bruk av bilder og illustrasjoner. De fleste av Liberalerens lesere husker forhåpentligvis saken mot nettstedet Drikkeglede.no.

Tips til FpUs kampanje «forbud mot forbud»; forbud mot bilder/illustrasjoner kan være fint å ha i kampanjen. Forbudet er meningsløst og svekker ytringsfriheten, en frihet norske politikere skryter av i festtaler.

Mest lest

Arrangementer