Ukategorisert

Slutter på skolen for å nave

Skattefinansierte ordninger må aldri bli så gode, at det lokker mennesker til å leve på penger politikerne tar fra borgerne i form av skatter og avgifter.

De siste tallene fra Nav på landsbasis er hyggelig lesing på noen kapitel. Ungdomsledigheten går ned i Norge, men i landets nordligste fylke øker ledigheten blant de yngste. Årsaken er frafallet i videregående skole. Det betyr at vi kan stjele overskriften til Finnmark Dagblad; «slutter på skolen for å nave».

Det er enkelt å komme med kritikk mot personer som utnytter systemene som politikerne har innført, men det korrekte er å kritisere de som utarbeider og vedtar system. Når unge mennesker kan nave, da er det systemet og ordningene det er noe galt med.

Å nave burde vært et fremmedord. Ingen bør kunne sløve, betalt av budsjett som er skattefinansiert. Ordet nave bør vi utrydde raskere enn raskt!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer