Ukategorisert

AP-LO må følge med i timen

At Høyre-vennlige LO-medlemmer ikke protesterer høylytt, er merkelig. De finansierer propaganda mot eget parti!

Gerd Kristiansen, nestleder i LO, bruker altfor store bokstaver i angrepet på Høyre. Hun hevder, litt enkelt forklart, at Høyre i regjering betyr at velferdsstaten blir rasert. Slike uttalelser gir oppslag, blant annet på nettstedet til Dagbladet.

Mange av uttalelsene til Kristiansen, er tull og tøys. Høyre er nesten identisk med Arbeiderpartiet i økonomisk politikk; kun nyanser skiller partiene.

Høyre har bekreftet likhetene i forslagene til statsbudsjett som partiet har presentert under det rødgrønne styret. I tillegg var Høyre en del av Kjell Magne Bondeviks Samarbeidsregjering, og det var en regjering som videreførte den sosialdemokratiske velferdsstaten.

Det er synd Kristiansen lyver; Norge trenger et parti som går til frontalangrep på en velferdsstat som ikke er bærekraftig. Høyre gjør det nemlig ikke!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Hvis Arbeiderpartiet lar være å komme med løgner om Høyre, vil kanskje Høyre la være å fortelle sannheten om Arbeiderpartiet. Det vil de forresten unnlate å gjøre uansett, fordi høyrepartiene er mer opptatt av å fortelle om hva som er fornuftig ved deres egen politikk enn å kritisere andres. Venstresida, som virker stadig mer desperat, har tydeligvis bestemt seg for å drive valgkamp ved å snakke om høyrepartiene. Fint, så blir det bare snakk om høyrepartiene i valgkampen. Da slipper vi å høre om sosialistene; mentalhygienisk mest fornuftig.

Fra arkivet