Ukategorisert

Legg ned driften!

Dersom SV får gehør for landsmøtevedtaket i barnehagesektoren, bør private barnehager legge ned driften.

Landsmøtet i SV ønsker forbud mot å ta ut utbytte fra ikke-kommunale barnehager. Dersom det blir umulig å tjene penger for en eier, burde eieren gi blaffen med å hjelpe samfunnet. Ja private eiere av barnehager hjelper foreldre og foresatte, de hjelper politikerne og de hjelper barna. Et forbud mot å ta ut gevinst er håpløst!

Mer om saken i portalen til TV2.

Denne regjeringen, som SV er en del av, har allerede sørget for utbyttebegrensninger. Sånn sett er det mulig å konkludere med at SV-politikerne er nokså konsekvente, i alle fall hvis vi legger friskoler i potten for debatten.

Dagens utbyttebegrensning sørger for at ingen blir rike av å drive barnehage/barnehager. Private aktører bør ikke hjelpe politikerne, dersom folkevalgte ikke ønsker hjelp. Det er staten som blir den største taperen uten privat drahjelp på barnehageområdet. Resultatet vil bli køer og økte skattefinansierte utgifter; kan barnehagepolitikeren Kristin Halvorsen forsvare det?

SV, fullstendig håpløst!

Mest lest

Arrangementer