Notiser

Vampus ut mot mammabloggerne

Bloggeren Vampus, Oslo Høyres stortingskandidat Heidi Nordby Lunde gikk i et blogginnlegg i helgen (som også er lagt ut på Dagsavisens Nye meninger) ut mot mammabloggerne som krever penger av andre for å være hjemme med egne barn. Idag har Dagsavisen laget et oppslag om saken. Heidi skriver: «Dersom det er like verdifullt å gå hjemme med barn som å jobbe, hvorfor ofrer ikke flere familier fars inntekt slik at han kan være mer hjemme med barna?» Godt spørsmål!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] litt i diskusjonen efter familieministerens kommentar på selve Kvinnedagen, og Vampus bloggpost og oppslag i Dagsavisen. Vampus har idag også skrevet en ny bloggpost om temaet. Del dette:E-postFacebookTwitter […]

Andreas
Andreas
9 years ago

For noen år tilbake så var det en artikkel i Magasinet om en alenemor med 9 barn. Artikkelen sitt utgangspunkt var at store familier var uvanlig i dagens samfunn og ville gi et innblikk i hvordan det fungerte og hvorfor folk valgte slik. Fair enough. (I artikkelen refereres det til forlovelse og giftermål i framtiden, så mulig hun ikke er alenemor lenger, men på tidspunktet artikkel ble skrevet var hun tydeligvis det selv om barn nr 9 var med forloveden.) Så var det jo et ganske naturlig spørsmål «hvordan får du hverdagen til å gå opp i forhold til henting… Read more »

Fra arkivet