Ukategorisert

Vil ha nasjonal folkeavslutning

Politikerne bør stoppe saken uten folkeavstemning. Dersom de ikke klarer å si nei til Oslo-OL er FrP-forslaget fornuftig; hele folket må bli spurt!

OL i Oslo vil bli kostbart for borgerne. Det blir et skattefinansiert OL med milliarder av kroner i utgifter for skattebetalerne. At borgere som gir blaffen i OL og som ikke tjener på utbygging i Oslo skal betale for OL, er galskap.

Nå foreslår FrP en nasjonal folkeavstemning og ikke bare en avstemning i Oslo basert på stortingsvalgmanntallet.

–En bred folkelig forankring er av stor betydning for en ryddig og demokratisk prosess som skal sikre et slikt arrangement den nødvendige legitimiteten i befolkningen, sier Øyvind Korsberg i en artikkel som er publisert på Nordlys.no.

Et skattefinansiert OL betyr at borgere i hele landet må bidra økonomisk, ikke bare Oslo-borgerne.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

Det er vel ikke så mange i Oslo som tjener på det heller. Selvfølgelig vil Stordalen og Thon gni seg i hendene når hotellene blir fullbooket. Utesteder vil innføre «OL-priser» på mat og drikke og gni seg i hendene. Taxier og et par andre bransjer vil også tjene på det. Men oss andre får vel heller begrensede gevinster av det. Ja, noen som er direkte knyttet til de ovenstående – leverer du eksempelvis brød til frokosten på hotellene er jo det en liten boost. Dette er jo dog også gevinster som kommer noen få til gode. Stordalen kommer jo ikke… Read more »

Fra arkivet