Ukategorisert

Politikerne bør stemme for det de er for!

Det politiske flertallet på Stortinget skaper politikerforakt. Noen av representantene er en skam for den politiske debatten i Norge!

To eksempler fra det som har skjedd tidligere i dag/skjer akkurat nå:
Flere åpningsdager for Vinmonopolet. Et klart flertall er for at Vinmonopolet skal kunne ha åpent på påskeaften, pinseaften, julaften og nyttårsaften. Likevel viser voteringen at polet ikke får muligheten til fire nye åpningsdager. Eller; det blir nok nye åpningsdager på polet, men ikke gjennom forslag som ble fremmet i denne behandlingen.

Et flertall er for å liberalisere motorferdselsloven. Noen vil riktig nok liberalisere mer enn andre. Likevel tyder debatten som pågår akkurat nå at politikere som er for noe, ikke bruker voteringen til å støtte det de er for.

Det som har skjedd på Stortinget denne uken må være med på å skape mer politikerforakt. En del stortingsrepresentanter er en skam for demokratiet!

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Athox
Athox
8 years ago

Det er Frp’s forslag som avvises av prinsipp, dag ut og dag inn. Og så foreslår de rødgrønne det samme selv og får det igjennom (selvsagt, siden de har flertall).

Det eneste de vil er å vise til en liste over ting _DE_ har fått til. Glem at andre partier faktisk var de som tok opp saken.

Jack Bauer
Jack Bauer
8 years ago

Athox: Men imellomtiden har de innført 1000 nye lover og reguleringer, ikke glem det.

Mest lest

Fra arkivet