Ukategorisert

Politikerne bør stemme for det de er for!

Det politiske flertallet på Stortinget skaper politikerforakt. Noen av representantene er en skam for den politiske debatten i Norge!

To eksempler fra det som har skjedd tidligere i dag/skjer akkurat nå:
Flere åpningsdager for Vinmonopolet. Et klart flertall er for at Vinmonopolet skal kunne ha åpent på påskeaften, pinseaften, julaften og nyttårsaften. Likevel viser voteringen at polet ikke får muligheten til fire nye åpningsdager. Eller; det blir nok nye åpningsdager på polet, men ikke gjennom forslag som ble fremmet i denne behandlingen.

Et flertall er for å liberalisere motorferdselsloven. Noen vil riktig nok liberalisere mer enn andre. Likevel tyder debatten som pågår akkurat nå at politikere som er for noe, ikke bruker voteringen til å støtte det de er for.

Det som har skjedd på Stortinget denne uken må være med på å skape mer politikerforakt. En del stortingsrepresentanter er en skam for demokratiet!

Mest lest

Arrangementer