Ukategorisert

Et nytt forbud kommer

Denne regjeringen har sørget for forbud etter forbud, og gir seg ikke.

Nå kommer en lov som forbyr diskriminering av homofile og transpersoner. Den nye loven skal gi utvidet vern mot diskriminering.

I praksis betyr loven at dersom Liberalerens redaksjon vil starte en håndballklubb for kun heterofile mennesker, altså en etablering som er utenkelig, vil den nye loven sørge for at vi gjør noe ulovlig. Den nye loven skal sørge for null diskriminering av homofile og transpersoner.

I dag har homofile, lesbiske og bifile vern mot diskriminering i arbeidslivet og i boligmarkedet. Regjeringen foreslår nå å utvide diskrimineringsvernet for denne gruppen til å gjelde alle samfunnsområder, ifølge Regjeringen.no.

Vi får et samfunn som er gjennomregulert!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
9 years ago

Religiøse organisasjoner er vel unntatt.

akkkkkar
9 years ago

Hva med rettighetene til andre seksuelle legninger, som zoofile, pedofile og nekrofile? Det er vel ingen som vil antyde at én legning er bedre enn en annen?

Pleym
Pleym
9 years ago

Det er forskjell på legninger. Skillet går mellom de legninger der sex foregår mellom samtykkende voksne personer, og andre.

Andy
Andy
9 years ago

Pleym:
Pirk, men nei, det er ikke (eller bør i hvert fall ikke være) forskjell på legninger i så måte. Forskjell på «utøvelse» av legning derimot…

Ja, det er pirk og i denne sammenheng bare semantikk, men burde allikevel poengteres oftere.

Fra arkivet