Ukategorisert

Et nytt forbud kommer

Denne regjeringen har sørget for forbud etter forbud, og gir seg ikke.

Nå kommer en lov som forbyr diskriminering av homofile og transpersoner. Den nye loven skal gi utvidet vern mot diskriminering.

I praksis betyr loven at dersom Liberalerens redaksjon vil starte en håndballklubb for kun heterofile mennesker, altså en etablering som er utenkelig, vil den nye loven sørge for at vi gjør noe ulovlig. Den nye loven skal sørge for null diskriminering av homofile og transpersoner.

I dag har homofile, lesbiske og bifile vern mot diskriminering i arbeidslivet og i boligmarkedet. Regjeringen foreslår nå å utvide diskrimineringsvernet for denne gruppen til å gjelde alle samfunnsområder, ifølge Regjeringen.no.

Vi får et samfunn som er gjennomregulert!

Mest lest

Arrangementer