Ukategorisert

Tigging er tigging!

Noen ber om penger på en litt penere måte enn andre og bruker sosiale medier og ikke deler av bybildet.

FpU har publisert følgende tekst på Facebook.com:
«Fremskrittsbevegelsen står overfor det viktigste valget noen sinne. For å drive valgkamp trenger vi penger. Ønsker du å gi FpU en påskegave? Send SMS «FpU » til 2380. Øvre tak på donasjoner er kr 500. På forhånd takk – og god påske! :)»

Nå vil FrP-politiker hevde det er forskjell på måten FpU tigger på og det som skjer ute på gaten, men fellesnevneren er penger – tiggere ber stort sett om penger.

Fremskrittspartiet har frontet et forbud mot tigging, selv om politiet har virkemidler mot aggressiv tigging. Aggressiv tigging er ulovlig ettersom ingen har rett til å true, plage, trakassere eller stjele fra andre mennesker i Norge. Politiet bør og skal slå ned på aggressiv tigging, og har virkemidlene uten at Stortinget vedtar forbud.

Mest lest

Arrangementer