Notiser

Sverige: Feirer Ayn Rand 01.mai

Den svenske tenketanken Timbro markerer 01.mai på en måte som nok vil vekke oppsikt; ved å gi ut Ayn Rands bøker på nytt. Timbro markerer det hele med paneldebatt og fest. Les mer her. Les mer om Ayn Rand her.

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
8 years ago

Like meningsfylt som å feire Marx & Engels.

Kjell Ramstad
8 years ago

En begivenhet vel verd å feire

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Dette er positivt!m Skulle forresten ønske at flere av hennes skrifter var oversatt til norsk.

Visste dere forresten at hun ikke bare skrev filosofiske romaner og artikler, men at hun også har begått en vaskeekte kriminalserie for radio? Joda, “Faukner-saken” ble sendt i Radioteatret i 1971, fire deler. Kanskje ikke helt på høyde med de gode gamle krimklassikerne fra radioens gullalder, men absolutt verdt å høre på. Det må forresten være den eneste gangen NRK har brydd seg om Ayn Rands skjønnlitteratur, dessverre…

Pleym
Pleym
8 years ago

Må jo snarest ut på podcast, den serien 🙂

Mest lest

Fra arkivet