Notiser

Er du en ekte Venstre-velger?

Aftenposten spør med en partitest. Ettersom Liberaleren har mange Venstre-venner, ble det naturlig å publisere testen.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

Hehe.
Jeg trodde igrunnen jeg var forholdsvis «venstre-vennlig», men iflg denne testen var det langt derifra. Sånn går det når man skal svare på bare noen ganske få spørsmål helt ute av sammenheng.

Men det morsomme, og det som viser testens virkelige «verdi» var at de som laget testen tydeligvis må ha strøket i matematikk allerede i første klasse på barneskolen:
Har nå tatt testen flere ganger med forskjellige svar, og når jeg adderer opp prosentene for varierende grad av «enighet» ender jeg med alt fra 104% til 136%. 😉

Anonym
Anonym
9 years ago

Huffda, Venstre er ikke så liberalt som jeg hadde inntrykk av. Tror det blir et annet parti i år for min del.

Joakim
Joakim
9 years ago

Venstre er ikke veldig liberalt, men det er heller ikke noen av de andre store partiene vi har. Venstre er veldig delt, og det er bare en liten del av partiet som er liberale og de har mistet mer og mer makt. Men man må også huske at de blir kalt det liberale partiet mye pga. at de var nytenkning historisk sett. En motpart mot det bestående, på den tiden det ble dannet. Et parti som kjempet mot adelen og den konservative fløy i det norske stats system. Men heldigvis så har denne historiske bakgrunnen også gjort at folk som… Read more »

Joakim
Joakim
9 years ago

Jeg fikk forøvrig dette på testen:

«Venstre på din hals
Du kan gli rett inn i Venstres stortingsgruppe.»

Fra arkivet