Ukategorisert

Venstre vil ha kjønnsnøytral verneplikt

Når Venstre-politikere snakker om frihet og mot tvang i valgkampen, er det bare å dra på smilebåndet. Venstre vil ha kjønnsnøytral verneplikt.

Dermed er Norges såkalte liberale parti, i samme klasse som SV og Senterpartiet. Kanskje kommer flere partier i denne svært illiberale gruppa i løpet av våren. Arbeiderpartiet skal ha landsmøte i perioden 18. – 21. april.

Like etter avstemninga sendte Venstre ut dette bildet på Twitter:

Det verste er ikke at landsmøtet i Venstre vil ha kvinnelige slaver. Det som er fryktelig, er at flere delegater fra talerstolen uttrykte en voldsomt tro på tvang og det var disse som vant kampen om verneplikten på landsmøtet.

Når liberalister liker Sveinung Rotevatn, er det viktig å huske på at han forsvarer en frihet som Venstre misliker svært sterkt!

Tags:

Mest lest

Arrangementer