Ukategorisert

De rødgrønne må miste flertallet

Dersom Pokerstars skal få konsesjon til virksomhet i Norge, må de rødgrønne partiene miste flertallet etter høstens valg. I tillegg må de liberale i Høyre må vinne fram på landsmøtet.

Akkurat nå ser det ut til at Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet mister flertallet på Stortinget. Det er langt mer usikker om hvordan det går på Høyres landsmøte. Partiet har sammen med KrF støttet godt opp om den norske spillpolitikken. Eller uttrykt på en annen måte; det kryr av formyndere i Høyre!

Det er DN.no som melder at Pokerstars ønsker konsesjon i Norge med strenge konsesjonsvilkår. Skulle ønsket bli til virkelighet, vil det bety drastiske endringer i den norske spillpolitikken med betydelig svekkelse av Norsk Tipping – uten at det trenger å gå på bekostning av tiltak innen idrett og kultur som politikerne støtter.

Liberaleren ønsker en spillpolitikk uten politiske reguleringer, men alt er bedre enn dagens forbudslinje!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer