Ukategorisert

Finnes gud?

Svaret får vi kanskje etter valget i september!

Terje Simonsen, initiativtaker for det nye partiet De Kristne, mener Gud har bedt dem stifte partiet. Hvis Simonsen og hans partikamerater har så god kontakt med Gud, er det kun måneder til partiet har en stor gruppe på Stortinget og er et regjeringsparti i Norge.

Skal De Kristne bli et stort parti i Norge, trenger den merkelige gjengen hjelp fra en mystisk hjelper. Det skal bli spennende å lese pressemeldingen fra partiet etter valget, når det er klart at partiet kun oppnådde noen få tusen stemmer på landsbasis.

Kanskje er ikke troen på Gud så sterk etter 9. september i år? Den som lever får se. 🙂

Det er Vårt Land som har dekket landsmøtet til gjengen som tror på det overnaturlige.

Huff; denne gjengen ønsker å styre våre liv.

Mest lest

Arrangementer