Ukategorisert

Finnes gud?

Svaret får vi kanskje etter valget i september!

Terje Simonsen, initiativtaker for det nye partiet De Kristne, mener Gud har bedt dem stifte partiet. Hvis Simonsen og hans partikamerater har så god kontakt med Gud, er det kun måneder til partiet har en stor gruppe på Stortinget og er et regjeringsparti i Norge.

Skal De Kristne bli et stort parti i Norge, trenger den merkelige gjengen hjelp fra en mystisk hjelper. Det skal bli spennende å lese pressemeldingen fra partiet etter valget, når det er klart at partiet kun oppnådde noen få tusen stemmer på landsbasis.

Kanskje er ikke troen på Gud så sterk etter 9. september i år? Den som lever får se. 🙂

Det er Vårt Land som har dekket landsmøtet til gjengen som tror på det overnaturlige.

Huff; denne gjengen ønsker å styre våre liv.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

Aldeles strålende.
Kan de skrape til seg bare en fjerdedel av velgerne som fortsatt utgjør Krfs grunnfjell så er vi sikret at begge partiene havner under sperregrensa.
Det kan bare bli positivt alle for oss som vil frem til et mere liberalt samfunn!

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

For å følge opp den noe flåsete innledningen – som hadde en viss snert jeg innrømmer å ha sans for: Det er jo ikke så ganske sikkert at Vårherre vil at De Kristne skal oppnå innflytelse. Det kan jo være at han er enig med Luther, som mente at religion og politikk må holdes strengt adskilt. Samtidig kan jeg ikke fri meg fra å undres over om Liberaleren hadde vært like ironisk hvis det var noen muslimer som hadde fått den samme ideen. Det kan jo av og til virke som om det per definisjon er illiberalt å være kristen,… Read more »

Fra arkivet