Notiser

Absurd formynderpolitikk i Norge

Jeg er vanligvis ingen storkjøper av slike legemidler og har ikke fått med meg at Statens legemiddelverk synes vi voksne er noen duster som man bør passe ekstra på, skriver Rune Kaino Nikolaisen på egen blogg.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Jeg har ikke noe stort forbruk av smertestillende, men det er kjekt å ha. Nettopp siden det er så tåpelige begrensninger her så harryhandler jeg Panodil i Danmark. Det krever selvfølgelig litt mer planlegging enn om jeg skulle ha et akutt behov, men der får du kjøpt pakker med 300 piller for rett over hundrelappen på apoteket. Det holder en helg eller to det vanligvis. Har ikke sjekket om det er lov å kjøpe flere slike i slengen riktignok. Mener også å erindre at andre utsalgssteder enn apotek (type 7-11 og sånt) har begrensninger på hvor mye du får kjøpe,… Read more »

Fra arkivet