Notiser

Alt dette er forbudt!

FrPs Mette Hanekamhaug forklarer på egen blogg hvorfor hun er for et tiggerforbud.

Det er bare et lite problem; det hun ramser opp av argument for standpunktet, er allerede ulovlig.

Aggressiv tigging er ulovlig ettersom ingen har rett til å true, plage, trakassere og stjele fra andre mennesker. Politiet bør og skal slå ned på kriminalitet, og har virkemidlene uten at Stortinget trenger å innføre et nytt forbud.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
kalkulatorkredythipoteczny
8 years ago

Thanks for finally talking about > Alt dette er forbudt!

: Liberaleren < Loved it!

Andy
Andy
8 years ago

@BMS: Kan så være det. At såkalt aggressiv tigging allerede er forbudt. Problemet oppstår når forskjellige mennesker har forskjellig oppfatning av hva som utgjør «aggressiv» tigging, og ikke minst når / om man noensinne kommer dithen at man skal bevise og / eller straffe / reagere på denne «aggressive» tiggingen. Eksisterende forbud mot «aggressiv» tigging er fullstendig meningsløst i og med at det ikke lar seg gjøre å håndheve et slikt forbud. Selv kjenner jeg at jeg blir mere og mere oppgitt over nettopp det jeg vil kalle *aggressiv* tigging, og derav også mere og mere fiendtlig innstilt overfor tiggerne… Read more »

Fra arkivet