Ukategorisert

Har utsatt omsetningsforbudet

Endelig strid om et forbud. Det beste hadde vært om striden endte med at omsetningsforbudet ble droppet.

Dagbladet har omtalt at fra 1. mai er det forbudt å selge kjølehjørner til bruk i private husholdninger. Du leste riktig; tanken er å forby salg av kjølehjørner til bruk i private husholdninger. Sykt!

I ettermiddag har Norges vassdrags- og energidirektorat besluttet å gi de tre norske bedriftene som fikk forbud mot å omsette kjølehjørner i husholdningene fra første mai i år, utsettelse på omsetningsforbudet inntil klagen er avgjort. Det er altså foreløpig ikke et forbud, men kan bli det.

Vi lever i et samfunn der politikere skal regulere alt fra A til Å. Når formynderne i Norge ikke seirer, er det formyndere i EU som begrenser vår frihet og valgmuligheter.

Tags:

Mest lest

Arrangementer