Ukategorisert

Bruker gamle Stoltenberg-uttalelser rått

Jens Stoltenberg bør de neste månedene bruker en ny retorikk dersom han fortsatt skal ha troverdighet i økonomisk politikk.

Dagens stunt fra regjeringen, midt under Høyres landsmøte, er en rødgrønn innrømmelse om at skattelettelser er et nødvendig virkemiddel for å redusere kostnadene for næringslivet, og til å stimulere til økte investeringer. Regjeringen, spesielt statsminister Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet, slår i dag i hjel mange uttalelser om at én krone i skattelettelser er én krone mindre til velferd.

FpU bruker dagens stunt rått og det er forståelig:

(Trykk på bildet for stor størrelse)

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Karsten Eig
9 years ago

Utgangspunktet for endringen er god, også sett med liberale øyne: Øke konkurransekraften til ikke-oljerelatert industri, samt ansvarliggjøre oljå så de ikke lettvint kan lage overskridelser de velter over på skattebetalerne.

Utførelsen derimot er kortsiktig, usammenhengende, bryter med behovet for forutsigbarhet, og timingen er jo bare latterlig.

Fra arkivet