Ukategorisert

De dårlige vårnyhetene kommer på løpende bånd

Høyre går inn for kjønnsnøytral verneplikt. Det betyr flere kvinnelige slaver i Norge.

Høyres standpunkt ble vedtatt på landsmøtet søndag formiddag. Selv også motstanderne markerte seg på talerstolen, var det et betydelig flertall som vil bruke skattefinansierte penger på noe som ikke virker spesielt godt.

Mange kvinner som gjennomfører en militær førstegangstjeneste, vil ikke, på grunn av livssituasjonen, kunne gjennomføre militær trening noen år etter tjenesten. Det betyr at skattefinansierte penger som blir investert i soldater, like godt kunne vært kastet på havet.

Fremtidens forsvars er basert på frihet, ikke på mer tvang. En hver skal kunne takke ja eller nei til ethvert jobbtilbud!

Uansett valgresultat vil det være et betydelig flertall på Stortinget for kjønnsnøytral verneplikt og i vårens debatter har det betydd kvinner inn i førstegangstjenesten. Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Venstre har vedtatt galskapen. Ja; Liberaleren håper både kvinner og menn nekter å være slaver for staten!

For ordens skyld; med dagens organisering av førstegangstjenesten kan alle nekte uten negative konsekvenser ettersom Siviltjenesten er avviklet. Det er umulig å vite om dagens system blir videreført.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer