Notiser

Exit kirkeministeren?

Så lenge kirken og staten går hånd i hånd, vil det alltid være en statsråd som har ansvaret for kirke- og menighetsspørsmål. Likevel tror dagens kirkeminister at Norge får en religionsminister, ifølge Vårt Land.

Religion er så privat, at det bør ligge langt utenfor statens rammer!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Om de kaller det kirkeminister eller religionsminister er irrelevant så lenge de fortsetter med å stikke hendene ned i lommene mine for å forsyne seg… Selv i Danmark, som på ingen måte er et land med lavt skattetrykk, har de evnet å skille ut bidrag til kirke/trossamfunn som en egen skatt. Er du med i Statskirken får du da kirkeskatt som varierer mellom 1-2% avhengig av kommune. Er du ikke medlem slipper du dette og får faktisk beholde disse pengene. (Riktignok forsyner Staten seg fremdeles grådig av borgernes penger, men man kan altså slippe litt billigere unna.) Men her i… Read more »

Fra arkivet