Ukategorisert

Sandra Borch, tør du dette?

Vi har skrevet om noen av uttalelsene Sandra Borch har gitt til Dagbladet.

–Norges velferd gjør oss late, og dagens bønder er født inn i et enormt velstående land som gir utfordringer. Forventingene om at «systemet» fikser opp for oss er dessverre en holdning vi ser hos mange mennesker i dagens landbruk.

–Aksjoner fra bønder som ønsker skattefinansiert støtte er et sykdomstegn i det norske samfunnet. Norske bønder har blitt for kravstore. En butikkjobb er for mange ikke godt nok lenger.

–Dette vil sikkert provosere, men jeg mener at alle som vil ha en jobb, kan få det dersom de virkelig går inn for det. De trenger ikke leve på subsidier og tollvern.

Sitatene er juks og du vil aldri få lese slike uttalelser fra en senterpartipolitiker, men det er minimalt med forskjell på en ungdom som lever på skattebetalernes regning og en bonde som gjør omtrent det samme.

Sandra Borch er leder av Senterungdommen.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ultima_Thule
Ultima_Thule
9 years ago

Godt poeng. DLF-nyhetskommentaren Kravstor ungdom: «Norsk ungdom er blitt altfor kravstore, sier Senterungdommens leder, Sandra Borch, i en artikkel i Aftenposten i går. Hvis dette hadde betydde at de vil ha Ferrari heller enn Lada, at de heller vil på ferie til Bali enn Bylund, at de heller vil spise gourmetmat enn frossenpizza, at de heller vil ha Glenfiddich enn hjembrent, så synes vi dette er en god ting. Men det er ikke slike ting Borch tenker på. Vi siterer: Den siste tiden har det vært debatt rundt økningen i antall unge uføre og unge uten jobb. Det er viktig… Read more »

Fra arkivet