Ukategorisert

Nå kan du se «Hvordan starte en revolusjon?»

Onsdag 15.mai arrangerte Civita et frokostmøte i samarbeid med Oslo Freedom Forum. Tittelen var «Hvordan starte en revolusjon?». Nå foreligger filmopptak av innledningen og debatten.

Srdja Popovic på Civitas frokostmøte

Blant innlederne var Srdja Popovic, arkitekten bak avsettelsen av Slobodan Miloševic i Serbia. Popovic er en demokratiaktivist som har bistått demokratiaktivister rundt om i verden, og ble i 2012 kåret av magasinet Wired til «en av de 50 viktigste personene som vil forandre verden». Du kan se opptak av hans innlegg, og av debatten, på Civitas hjemmeside.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Jeg registrerer at Klassekampen med en redaksjonell artikkel forsøker å skape en link mellom Oslo Freedom Forum og Anders Behring Breivik. Avisens kilde er en artikkel på en militant palestinsk hjemmeside. LO-kongressens omtale av Høyre som et «radikalt» parti peker i samme retning. Venstresiden har fått en trumf. Trumfen heter ABB.

Skammelig, men ikke særlig overraskende for oss som har fulgt med en stund.

Pleym
Pleym
8 years ago

Det er trist å se hvordan Klassekampen ikke kan erkjenne og anerkjenne virkelige frihetskjempere. Men det har de vel aldri gjort der i gården.

Og det å være anti-islamist, er det galt?

Vi er vel mange som ønsker at religion og politikk skal holdes godt adskilt?

Gullstandard
8 years ago

Fra arkivet