Notiser

Treffende svar på kritikk mot OFF

Thor Halvorssen svarer idag på vegne av Oslo Freedom Forum mot kritikken 18 norske forskere på Latin-Amerika har reist mot OFF for politisk slagside i fokuset på menneskerettighetsbrudd i Latin-Amerika. Forskerne er mer opptatt av å kritisere OFF for slagside enn å se på egen balanse i forskningen på Latin-Amerika. Les svaret til Halvorssen her.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
8 years ago

Bra svar, og det er jo åpenbart at forskerne har skutt fra hoftene uten å vite noe som helst om OFF. Men savner en dypere analyse av hvilke aspirasjoner og mennesker som står bak begge sider i konflikten i Venezuela, og hvordan det var før Chavez. Noen som har greie på det som kan komme med innspill om dette og om Halvorsen er partisk eller ikke?

Fra arkivet